Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Müslüm Gürses ölüm yıldönümünde anıldı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Müslüm Gürses ölüm yıldönümünde anıldı

MAGAZİN Haberleri  / DHA

ARABESK sanatçısı Müslüm Gürses, ölümünün 3'üncü yıl dönümünde memleketi Şanlıurfa'da, adının verildiği müzede hayranları tarafından anıldı.

İstan­bul'da ha­ya­tı­nı kay­be­den Şan­lı­ur­fa­lı sa­nat­çı Müs­lüm Gür­ses'i ölümünün 3'üncü yıl ­dönü­mün­de hay­ran­la­rı unut­ma­dı. Ata­türk Ma­hal­le­si'n­de­ki Müs­lüm Gür­ses Mü­ze­si'­ne gelen hay­ran­la­rı bu­ra­da ünlü sanatçı için dua etti. Hay­ran­la­rı, çalınan parçaları eşliğinde müzede sergilenen Müs­lüm Gür­ses'in kos­tüm­le­ri, müzik alet­le­ri, plak, kaset ve fo­toğ­raflarını inceledi. Hayranları ayrıca müzede yer alan balmumundan yapılmış olan Müslüm Gürses heykeli ile de fotoğraf çektirdi.
Öte yandan müze sorumlusu Zeynep Yılmaz, merhum Gürses'in adı verilen müzeyi açıldığı günden bu yana geçen 2.5 yıllık süreçte yaklaşık 30 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...