HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ŞOK Market aktüel katalog indirimli ürünleri | ŞOK Market 14 Kasım bu hafta neler var?

Düzenleyen: /
ŞOK Market aktüel katalog indirimli ürünleri | ŞOK Market 14 Kasım bu hafta neler var?
Şok Market Katalog, Şok Market İndirimli Ürünler, Şok Market Katalog, Şok Market Bu Hafta Ne Var, Şok Market Aktüel Ürünler, Şok Market Katalog Şok Market 14 Kasım, Haber

MEDYA Haberleri

ŞOK MARKET AKTÜEL Katalog İndirimli Ürünleri - ŞOK Market 14 KASIM Bu Hafta Neler Var?... Şok Market aktüel kataloğu yayınlandı. 14 Kasım Şok indirimli ürünler kataloğu sitemizde yer almakta. Binlerce bayan Şok market bu hafta neler var diye aratıyor? Peki şok market katalog da neler var? Şok market aktüel katalog 14 kasım burada. Şok katalog ve Şok aktüel ürünlerine sitemizden ulaşabilirsiniz. Şok market her hafta olduğu gibi bu hafta da indirimli ürünleri ile ceplere hitap edecek. Şok market katalog, Şok market indirimli ürünler, Şok market katalog, Şok market bu hafta ne var, Şok market aktüel ürünler, Şok market katalog burada. İşte ŞOK MARKET Aktüel Katalog 14 Kasım İndirimli Ürünleri - ŞOK Market Bu Hafta Neler Var....

ŞOK MARKET AKTÜEL Katalog İndirimli Ürünleri - ŞOK Market 14 KASIM Bu Hafta Neler Var?.... Şok Market aktüelkataloğu yayınlandı. Şok Market 14 kasım indirimli ürünleri ile sizlerle. Binlerce kişi Şok Market  bu hafta neler var diye aratıyor. Biz de sizler için Şok market katalog, Şok market indirimli ürünler, Şok market katalog, Şok market bu hafta ne var, Şok market aktüel ürünler, Şok market katalog aramalarınızı cevapladık. Tüm aramalarınızın cevabına sitemizdeki 'Şok Market Aktüel İndirimli Katalog' linkinden öğrenebilirsiniz. Şok market bu hafta da bir çok kişinin istediği ürünleri raflara koyacak. Şok market indirimli ürünleri ile bir çok cebe hitap edecek. Şok market 14 kasım indirimli ürünleri arasında granit cam tencerede var. Şok market aktüel katalog da yine aradığınız her ürünü uygun fiyata bulabileceksiniz. Şok market bu hafta herkesi sevindirecek ürünler getirdi. İşte Şok market aktüel katalog ve Şok market 14 kasım indirimli ürünleri... ŞOK Market Bu Hafta Neler Var?

ŞOK MARKET AKTÜEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER KATALOĞU 

Şok Market 14 Kasım indirimli ürünler kataloğu yayınlandı. Şok market aktüel katalogda herkesi heyecanlandıran ürünler mevcut. Kadınlar yine sabah erken saatlerde kapılarda kuyruklar oluşturacak. Şok Market bu hafta neler var sorusuna 'Şok Market aktüel indirimli ürünler katalog' linkinden ulaşabilirsiniz. Şok Market aktüel katalogda bu hafta;  Granit Cam Kapaklı Karnıyarık tencere 44,90 TL.Granit Sahan Tava 16,95 TL. Granit Tava 16,95 TL. Paşabahçe kalite güvencesi ile Kare Tepsi 14,95 TL. Kulplu 3’lü Çay bardağı 7,95 TL.Barrel 3’lü Bardak 7,99 TL. Baharatlık 3’lü 4,95 TL.  Metal 1000cc Kapaklı Kavanoz 5,99 TL. Metal 1500cc Metal Kavanoz 6,99 TL. Metal 2500cc Kavanoz 7,99 TL. Çok Amaçlı desenli Makas eve Bıçak adet fiyatı 4,99 TL olarak yer alıyor.

ŞOK Market aktüel katalog indirimli ürünleri | ŞOK Market 14 Kasım bu hafta neler var?

ŞOK Market Hakkında Merak Edilenler

Türkiye’nin 81 ilinde 5.700’ü aşan mağazamız, 24 dağıtım merkezimiz ve 25.000’e ulaşan çalışanımızla, müşterilerimizin temel ihtiyaç maddelerinin tamamına yakınını “tek yerden” ve evlerine en yakın noktadan karşılamalarını sağlıyoruz.

Mağaza ağımızı, müşterilerimize daha etkili ulaşabilmek amacıyla sürekli ve hızlı bir biçimde genişletiyoruz.

2015’in başından bu yana her gün ortalama 3 adet yeni mağaza açarak, 2015 yılında net 699 adet, 2016’da 1.000 adet ve 2017’de 1.100 adet yeni mağaza açtık. Müşterilerimize keyifli bir atmosfer oluşturmak ve kolay bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla son üç yılda toplam 2.747 adet mağazamızı da yenilemiş bulunmaktayız.

Tüketici hafızasında tarihçesi olan ve geçmişte ulusal marka niteliğine sahip Mis, Piyale, Mintax, Evin ve Amigo gibi markalara sahip çıkarak bu değerleri yeniden ekonomiye kazandırdık. Köklü, nostaljik, marka algısı güçlü ve her biri kendi alanında yüksek bilinirliğe sahip bu özgün markaları, uygun fiyatlara müşterilerimize sunuyoruz.

Zengin ürün portföyümüzde özgün markalarımız ile ulusal markaları da bir arada bulundurarak, müşterimize daha çok seçenek sunuyoruz ve müşterilerimizin alışveriş ihtiyacının tamamına yakınını karşılıyoruz. Müşterilerimize uygun fiyatlarla kolayca ulaşabilecekleri yüksek kalitede ürünler sunuyoruz.

Sebze meyve alanında ki uzmanlığımız ile temin edilen mahsülleri “dağıtım merkezlerimizden mağazalarımıza” 24 saat içerisinde müşterilerimize en taze biçimde ulaştırıyoruz.

Kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde Türkiye’nin en önemli perakendecilerinden biriyiz. Müşterilerimize bu alanda geniş bir ürün çeşitliliği sunuyoruz.

Farklılaşmış iş modelimiz, “her gün düşük fiyat” politikamız ve farklı formattaki kampanyalarımızla müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz.

İşte bu nedenlerle Şok size ‘Yeter de Artar’ diyoruz.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...