MasterChef'te ipler bir anda gerildi, Mehmet şef müdahale etti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
MasterChef'te ipler bir anda gerildi, Mehmet şef müdahale etti

MEDYA Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MasterChef All Star'da sıkı dostların arasına adeta kara kedi girdi. Daha önce aynı sezonda yarışan ve all-star'ın ilk haftalarında sıkı dostluk mesajları veren Dilara ve Sergen arasında ipler gerilince devreye Mehmet Yalçınkaya girdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star'da heyecan devam ediyor. Her hafta 7 eleme adayının belirlendiği yarışmada, yarışmacıların kıyasıya rekabeti ve aralarındaki sürtüşmeler son günlerde dikkat çekerken, dün akşam yayınlanan bölümde ise iki yarışmacı arasında geçen diyalog günün konusu oldu.

"BİR DAHA BENİMLE KONUŞURSAN..."

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürilik yaptığı sevilen yemek yarışmasında gergin anlar yaşandı. Yedinci eleme adayının belirleneceği oyun öncesi  yapılan konuşmada yaşanan tartışma, ortamın gerilmesine neden oldu.

Eleme adayı olarak belirlenen isimler arasında yer alan Dilara'nın, Sergen için "Arkadaşlarınız size bir daha benimle konuşursan adisin derse siz de konuşmazsınız. Adi bir insan olmadığınız için..." demesi ve ardından da "Konuşmak istemiyorum ben seninle, bırak beni" demesi üzerine ipler gerildi.

MEHMET ŞEF ARAYA GİRDİ

Sergen'in ise "Allah yukarıda, ne istediyse yaptım. Şu saatten sonra asla konuşmam ne hali varsa görsün" cevabını verdi.

Tartışmanın yükselmesi üzerine Mehmet Şef konuya müdahale etti. Hiçbir yarışmacının birbirine hakaret edemeyeceğini vurgulayan şef, "Biz burayı elek olarak görüyoruz. Herkes kendine gelsin. Cuma günü herkes arkadaşlarıyla vedalaşsın. Burası tartışma yeri değil" diyerek ortamın yumuşamasını sağladı.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...