Melis Sezen’in yeni dizisi Gülcemal konusu nedir? Gülcemal dizisi ne zaman başlayacak?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Melis Sezen’in yeni dizisi Gülcemal konusu nedir? Gülcemal dizisi ne zaman başlayacak?

MEDYA Haberleri

Ekranların en sevilen isimlerinden Melis Sezen’in yeni dizisi Gülcemal gündem oldu. Fox TV ekranlarından yayınlanacak Gülcemal konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Gülcemal yayın tarihi...

Türk televizyonlarının en sevilen oyuncularından Melis Sezen ile Murat Ünalmış’ı başrollerinde buluşturan Gülcemal dizisi adından söz ettiriyor. Son dönemde en çok konuşulan yapımlardan biri haline gelen dizi henüz yayın hayatına başlamadan bile heyecan yaratmayı başardı. Yakında Fox TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak Gülcemal dizisinin konusu nedir?

Ödüllü oyuncu Melis Sezen’in yeni projesi Gülcemal heyecanla beklenen yapımlar arasına girdi. İlk tanıtımı beklenen dizide güzel oyuncu Melis Sezen’e başarılı oyuncu Murat Ünalmış eşlik edecek. Dikkat çeken oyuncu kadrosu ve senaryosu ile şimdiden heyecanlandırmayı başaran Gülcemal dizisinin detayları belli olmaya başladı.

Melis Sezen’in yeni dizisi Gülcemal konusu nedir? Gülcemal dizisi ne zaman başlayacak?

GÜLCEMAL DİZİSİ KONUSU

Fox TV’nin yeni dizisi Gülcemal’in konusu merak edildi. Dizide Gülcemal karakterini canlandıran Murat Ünalmış, intikam ve tutkulu bir aşkı izleyiciye aktaracak. Gülcemal’in aşk yaşadığı Deva karakterini Melis Sezen canlandıracak. Annesine meydan okuyan Gülcemal’in intikam hikayesi seyirciyi ekran başına toplayacak. Bir yandan da Deva ile olan dillere destan aşkı herkese duygu dolu anlar yaşatacak.

GÜLCEMAL OYUNCU KADROSU

Melis Sezen hayranlarını sevindiren Gülcemal dizisinin ilk tanıtımı bekleniyor. Şimdiden sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer alan Gülcemal dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler rol alıyor: Melis Sezen, Murat Ünalmış, Sema Keçik, Samet Kaan Kuyucu, İlay Erkök, Atilla Şendil, Nilüfer Açıkalın, Burak Can, Cahit Gök, Meltem Akçöl, Sabahattin Yakut, İpek Ayaz Kortunç, Edip Tepeli ve Gökçem Çoban.

GÜCEMAL FRAGRAMI

GÜLCEMAL DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gülcemal dizisinin ilk tanımı heyecanla beklenirken diziyle ilgili detaylar netleşmeye başladı. Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği Gülcemal dizisinin senaryosunu Eda Tezcan yazıyor. Başrollerinde ekranların en sevilen isimlerinden Melis Sezen ile Murat Ünalmış’ı buluşturan Gülcemal dizisinin tanıtımı henüz gelmedi. Fox TV ekranlarından yayınlanacak Gülcemal dizisinin ilk tanıtımıyla birlikte yayın tarihi netlik kazanacak.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...