Seçim sonrası plan değişti! Yasak Elma çat diye final yapabilir

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Seçim sonrası plan değişti! Yasak Elma çat diye final yapabilir

MEDYA Haberleri

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, final için gün sayıyor. 15 Mayıs’ta yayınlanacak dizinin 176. bölümünün ekrana gelip gelmeyeceği merak konusuydu. Konuyla ilgili sorular cevap buldu.

178. bölümde final yapacak olan Yasak Elma'nın yarın yeni bölümünün ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu olmuştu. “Yasak Elma dizisi ne zaman yayınlanacak?” , “Yasak Elma var mı?”, “Yasak Elma ne zaman yayınlanacak?” soruları en çok arananlar listesine girdi. 

YAYIN PLANI DEĞİŞTİ

“Yasak Elma” finale doğru giderken geçen haftalarda dizinin seçim sonrası da yeni bölümünün ekrana geleceği ve bu nedenle büyük finalin 178. bölüm olacağı ekibe duyurulmuştu. Ancak dizinin yeni bölüm tanıtımı yayınlanmadı. Bu durumun nedeni merak konusu oldu. Birsen Altuntaş’ın internet sitesinde yer alan haberde; gelen bilgilere göre reklam geliri nedeniyle FOX’un seçim sonrası yayın planı değişti ve son anda yeni bir değişiklik olmazsa dizinin yeni bölümü yarın seyirciyle buluşmayacak.

Seçim sonrası plan değişti! Yasak Elma çat diye final yapabilir

FİNAL BÖLÜMÜ ÖNE ÇEKİLECEK Mİ?

Bu arada fenomen dizinin ekibi de ellerindeki stok bölüm nedeniyle dört gündür tatilde… Yarın yeni bölümün yayınlanmamasının dizinin final bölüm sayısını nasıl etkileyeceği, final sayısının öne çekilip çekilmeyeceği hafta başı belli olacak.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sedef 5 Haziran 2023 19:27

Bitmesin yasak elma

Sonraki Haber Yükleniyor...