Tam 20 yıl sonra yeniden sinemalarda! Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü nisan ayında vizyona giriyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tam 20 yıl sonra yeniden sinemalarda! Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü nisan ayında vizyona giriyor

MEDYA Haberleri

Yüzüklerin Efendisi hayranlarını sevindiren haber geldi! 2003 yılında vizyona giren Yüzüklerin Efendisi, 20. yıldönümü anısına yeniden sinemalarda gösterime girecek. Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü vizyon tarihi belli oldu mu?

Fantastik film türünde dünyanın en ünlü ve en sevilen yapımlarından biri olan Yüzüklerin Efendisi serisi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Yıllar geçse bile eskimeyen ve hala hasılat rekorları kıran Yüzüklerin Efendisi hayranlarına müjdeli haber geldi. Ünlü yazar J. R. R. Tolkien’in kitaplarından uyarlanan serinin son filmi Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü yeniden sinemalarda gösterime girecek.

Yüzüklerin Efendisi serisinin son filmi Kralın Dönüşü, ilk kez 2003 yılında vizyona girmişti. Filmin 20. yıldönümü anısına yapılacak etkinlik kapsamında Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü 2023 Nisan ayında yeniden vizyona girecek. Yüzüklerin Efendisi’nin son filminin sinemalara gelecek olması hayranları heyecanlandırmaya yetti.

Tam 20 yıl sonra yeniden sinemalarda! Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü nisan ayında vizyona giriyor

KRALIN DÖNÜŞÜ NE ZAMAN GÖSTERİME GİRİYOR?

Nisan ayında sinema salonlarındaki yerini alması beklenen Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü filmi hakkında ilk bilgiler geldi. ABD ve Kanada’da farklı günlerde vizyona girecek filmin gösteriminde önemli bir konuk yer alacak. Filmde Frodo karakterine hayat veren Elijah Wood, 20 yıl sonraki gösterimden önce Tolkien’in yarattığı Orta Dünya evreninin dünyamıza yarattığı etki hakkında konuşma yapacak.

Elijah Wood’un Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü filminin 20 yıl aradan sonra gösterime gireceği gün yapacağı konuşma serinin hayranlarını heyecanlandırdı. Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü filmi 11 dalda Oscar kazanıp Titanik ve Ben-Hur filmleri ile rekoru paylaşıyor. Filmin 1.1 milyar dolarlık hasılat yapması da başarısını kanıtlayan faktörlerden biri olmuştu.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ EVRENİ BÜYÜYOR

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü filmi, kesilmiş sahneler olan versiyonuyla yeniden gösterime girecek. Orijinali 2 saat 58 dakika olan filmin Extended yani uzun versiyonu kesilmiş sahneler ile birlikte 4 saat 11 dakika sürüyor. Öte yandan Tolkien’in yarattığı evrene yeni yapımlar eklenmeye devam diyor. Hobbit üçlemesinden sonra Amazon Prime’da yayınlanan Rings of Power dizisi de heyecanla takip ediliyor. Son olarak Warner Bros, kitaplardan uyarlanan yeni filmlerin geleceği müjdesini vermişti.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...