Yalı Çapkını’nda beklenmedik misafir! Sürpriz torun hikayeyi alt üst edecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yalı Çapkını’nda beklenmedik misafir! Sürpriz torun hikayeyi alt üst edecek

MEDYA Haberleri

STAR TV ekranlarının çok sevilen dizisi Yalı Çapkını’nın kadrosuna yeni isim daha katılıyor. Diziye katılan oyuncu, Halis Ağa’nın yurt dışında yaşayan torunu olarak izleyici karşısına geçecek.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Buçe Buse Kahraman, Diren Polatoğulları, Gözde Kansu, Emre Altuğ gibi oyuncuların yer aldığı Yalı Çapkını’nda geçtiğimiz hafta beklenmedik bir gelişme yaşanmıştı. Dizinin 33. bölümünde sevilen karakterlerden biri olan Fuat Korhan, geçirdiği trafik kazası sonucu hastanede hayatını kaybetti.

Yalı Çapkını’nda beklenmedik misafir! Sürpriz torun hikayeyi alt üst edecek

Fuat'ın ölüm haberi başta kardeşi Ferit olmak üzere tüm aileyi darmaduman etti. Ölüm haberi ekran başındakileri de hüzne boğdu. Fuat Korhan'ın oynayan Doğukan Polat'ın diziye veda etmesiyle izleyenler büyük bir şok yaşarken, fenomen yapımdan yeni bir haber geldi.

Dizide ara sıra konusu geçen Halis Ağa’nın yurt dışında yaşayan torununun ileriki bölümlerde izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi. 

Dizide Nükhet’in oğlunu oynayacak o ismin oyuncu Oktay Ekinci olacağı ortaya çıktı. Son olarak ‘Duy Beni’ dizisinde rol alan Oktay Ekinci'nin yakın zamanda Yalı Çapkını dizisinin kadrosunda yer alacağı gelen haberler arasında.

OKTAY EKİNCİ KİMDİR?

1999, Aksaray doğumlu. Aksaray Somuncu Baba Lisesi mezunu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) öğrencisi. Ayrıca vücut geliştirme alanında da eğitim aldı. 2018 yılında Star TV’de Geleceğin Starı programına katılmaya hak kazanmış ve kendini kameralar karşısında ispatlamıştı.

Yalı Çapkını’nda beklenmedik misafir! Sürpriz torun hikayeyi alt üst edecek

Ekinci, 2019 yılından itibaren Leke, Duy Beni, Kadere Karşı gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı. 

Rol aldığı film ve diziler: 

Kadere Karşı (İlyas, TV Dizisi 2022)
Duy Beni (TV Dizisi 2022)
Leke (Kerem, TV Dizisi 2019)

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...