Yasak Elma’dan Kızılcık Şerbeti’ne damga vuracak transfer… Yeni sezonda kadroda olacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yasak Elma’dan Kızılcık Şerbeti’ne damga vuracak transfer… Yeni sezonda kadroda olacak

MEDYA Haberleri

6 yıllık ekran macerasını noktalayan Yasak Elma’nın başarılı oyuncusu, Kızılcık Şerbeti’nin kadrosuna dahil oldu.

Bu sezonun en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kızılcık Şerbeti, 9 Haziran Cuma günü 29. yeni bölümüyle ilk sezon finalini yapmıştı. Başarılı oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz sezona damga vuran dizinin 2. Sezon hazırlıkları devam ederken, izleyiciyi heyecanlandıran bir transfer haberi geldi. 

Geçen sezon reytinglerde “Aile” dizisiyle beraber Show TV’nin yüzünü güldüren dizinin kadrosuna yeni oyuncular katılacak. Final bölümünde Pembe (Sibel Taşçıoğlu) eşi Abdullah (Settar Tanrıöğen) ve onun aşık olduğu Alev’le (Müjde Uzman) yüzleşmişti.

PEMBE’NİN ADAMI OLARAK DİZİDE DAHİL OLACAK

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; yeni sezonda Pembe kendisine bilgi toplaması için bir adam tutacak. Bu ismi çok başarılı bir oyuncu canlandıracak. “Yasak Elma” dizisinde Sedai rolüne hayat veren Bahtiyar Memili, Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı Kızılcık Şerbeti’ne transfer oldu. 

Yasak Elma’dan Kızılcık Şerbeti’ne damga vuracak transfer… Yeni sezonda kadroda olacak

Adanalı oyuncu geçen sezon Cem Yılmaz’la bir akarkayıt firmasının reklamlarında kamera karşısına da geçmişti.

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti'nin 29. bölümünde; Alev ve kocasını yakın bir pozisyonda gören Pembe, her ne kadar bu durumdan çok rahatsız olmuşsa da şimdilik Abdullah’ın bahaneleriyle yetinmek zorunda kalır. Sonunda muratlarına ererek evlenen Nursema ve Umut, hayatlarının hiç de kolay olmayacağını, farklılıkların onları üzeceğini ilk günlerden itibaren görmeye başlar. 

Yasak Elma’dan Kızılcık Şerbeti’ne damga vuracak transfer… Yeni sezonda kadroda olacak

Nursema’nın ailesini yemeğe çağırdığı gece her ikisi için de kabusa döner. Ömer, Kıvılcım’la birlikte yaşayacakları evi alarak ona sürpriz yapar ancak bununla da yetinmeyip daha büyük bir hamle ile Kıvılcım’ı tam kalbinden vurur. Delil bularak boşanmayı kafasına takmış olan Doğa, beklediği haberi ona yardım eden Alev’den alınca harekete geçer ancak yaptığı hareket her iki aile için de geri dönülmez sonuçlara yol açar.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Enesh16 Temmuz 2023 02:18

Nolur Müjde Uzman diziden ayrilma seni cok ama cok seviyorum her hafda heycanla izliyorum ben kendim Turkmenistandan

Sonraki Haber Yükleniyor...