ultrAslan'dan görülmemiş derbi hazırlığı

- Güncelleme:
ultrAslan'dan görülmemiş derbi hazırlığı

Futbol Haberleri

Galatasaray'ın en etkili taraftar grubu olan ultrAslan, 17 Mart Cumartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde büyük bir organizasyona imza atacak.

Spor Toto Süper Lig'de Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan derbi maça artık sayılı günler kaldı. Her geçen saat müthiş derbinin tansiyonunu biraz daha arttırırken; Kadıköy'e gidemeyecek olan Galatasaray taraftarı muhteşem bir organizasyona hazırlanıyor. nbsp;Beşiktaş maçında hazırladıkları kareografi ile sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da büyük ses getiren sarı-kırmızılı taraftarlar, 17 Mart Cumartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nden son yıllarda benzeri görülmemiş bir uğurlama töreninin altına imza atmayı planlıyor.

PANKART ŞOVLAR VAR

17 Mart Cumartesi günü sabahın ilk saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanacak olan sarı-kırmızılı taraftarlar, teknik heyet ve futbolculara moral vermek için takım otobüsünün hareket saatine kadar tesislerde bekleyecek. Takıma moral vermek ve destek olmak adına çeşitli gösteriler hazırlayan sarı-kırmızılı taraftarlar, çeşitli tezahüratlar ve pankart şovlarla bir kez daha Türkiye'nin gündemine oturmayı hedefliyor.

Galatasaray'ın en büyük taraftar grubu olan ultrAslan, konu hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak sarı-kırmızılı taraftarları Florya Metin Oktay Tesisleri'ne devam edecek. 17 Mart Cumartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nden mahşer yerini andıran bir kalabalık toplamayı planlayan ultrAslan, organizasyonun detayları hakkında da kısa bir süre içerisinde bilgi verecek.

OĞUZ ALTAY: "ETKİLEYİCİ OLACAK"

ultrAslan Grubu Genel Koordinatörü Oğuz Altay, Fatih Şamlıoğlu'na yaptığı açıklamada, "Biz, Kadıköy'e gidemiyoruz bu sebepten dolayı da takımımız muhteşem bir şekilde uğurlamak istiyoruz. Bunun için bir süredir hazırlık halindeyiz ve artık son rötüşları yapıyoruz. Cumartesi günü Florya'da olacağız ve takımımızı en iyi şekilde uğurlayacağız. Bunun basit bir uğurlama töreni olacağını düşünenler yanılabilir. Çok farklı bir organizasyon olacak." dedi.

3-5 BİN TARAFTAR DEĞİL, ÇOK DAHA FAZLA

Florya'da sadece 3-5 bin taraftarın olmayacağını belirten Altay, "Daha önceden bu tarz bir organizasyon yapıldı mı bilmiyorum ama etkileyici bir şey olacağından eminim. Orada 3-5 bin Galatasaraylıdan daha fazla hedefimiz var, hayallerimiz ve hedeflerimiz daha geniş. Bunu da yapacağız" ifadelerini kullandı. nbsp;Galatasaray taraftarı, İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş maçından önce de takımlarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nden uğurlamıştı.
(Fatih Şamlıoğlu / Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...