Davutoğlu'dan Çocukevi'ne sürpriz ziyaret

/ Kaynak: İHA
Davutoğlu'dan Çocukevi'ne sürpriz ziyaret

Politika Haberleri  / İHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Başkent Çocukevi'ni ziyaret etti.

nbsp;Başbakan Davutoğlu da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evsahipliğinde Milli Güvenlik Kurulu üyeleriyle gerçekleştirilen iftar yemeğinden sonra çocukevine sürpriz bir ziyaret yaparak Sare Davutoğlu'na eşlik etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Başkent Çocukevi'ni ziyaret etti. Sare Davutoğlu, çocuklarla tek tek tokalaşarak isimlerini öğrendi. Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evsahipliğinde Milli Güvenlik Kurulu üyeleriyle gerçekleştirilen iftar yemeğinden sonra çocukevine sürpriz bir ziyaret yaparak Sare Davutoğlu'na eşlik etti. Çocuklar, Başbakan Davutoğlu'nun gelişini heyecanla karşıladı. Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, daha sonra, çocuklarla sohbet etti. Çocuklardan biri kendi yazdığı şiiri Başbakan Davutoğlu'na hediye etti. Çocuklara hangi oyunları bildiklerini soran Davutoğlu, bunun üzerine çocuklardan 'kızma birader' cevabını aldı. Eşi Sare Davutoğlu da bu sözler üzerine "Ahmet Amcan da güzel kızma birader oynar ama çok kızdırır" dedi.

Çocukların Başbakan Davutoğlu'na 'neler yaptığını' sorması üzerine Davutoğlu, "Fena değil ya, hükümet kuracağız işte. Sizin ki kadar zor değil. Hükümet kuruyoruz, yönetiyoruz" diye konuştu.
Çocuklarla satranç oynayan Davutoğlu, ardından çocuklar için kitap imzaladı. Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam da hazır bulundu. nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...