'Elde silahlarla çözüm süreci yürümez'

'Elde silahlarla çözüm süreci yürümez'

Politika Haberleri

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, çözüm süreci konusunda yaptığı açıklamasında elde silahlarla sürecin yürütülemeyeceğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada çözüm sürecine değindi. "Elde silahlarla çözüm süreci yürümez" diyen Arınç, HDP'nin "Sırtımızı YPG'ye yaslıyoruz" diyen Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ı eleştirdi.
ÖRGÜTLE İÇ İÇE GEÇMİŞ OLDUĞU GÖRÜLÜYOR
"Eylemlere fırsat verilmeyecektir. AK Parti tek başına hükümet kuramıyor. Her iki partinin de çözüm sürecine itirazları olmuştur. MHP kategorik olarak reddetmiştir, CHP de zaman zaman karşı çıkmıştır. Hükümet kiminle kurulursa kurulsun, çözüm süreci rasyonel bir şekilde ele alınmaya ihtiyacı vardır. Bir siyasi parti silahtan yana tavır almamalıdır. HDP'nin örgütle iç içe geçmiş olduğu görülüyor.
EŞ BAŞKAN DENİLEN KİŞİ SIRTIMIZI YPG'YE YASLIYORUZ DİYOR
Eş Başkan denilen kişi "Sırtımızı YPG'ye yaslıyoruz" diyor. Bu ifade bir partinin genel başkanına yakışmaz. Hükümeti suçlayacakları yerde olayın faillerinin bulunmasını istemeleri gerekir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...