Nusaybin Belediye Başkanı gözaltına alındı

/ Kaynak: İHA
Nusaybin Belediye Başkanı gözaltına alındı

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Sözde "özerklik" açıklamasına ilişkin soruşturma kapsamında Nusaybin Belediye Başkanı Kaya ve DBP İlçe Eş Başkanı Algan gözaltına alındı

 Mardin'in Nusaybin İlçe Belediyesi Eş Başkanı ile Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İlçe Eş Başkanı, sabah saatlerinde gözaltına alındı. 
Nusaybin Belediyesi Eş Başkanı Sara Kaya ile DBP İlçe Eş Başkanı Zeynep Algan, 9 Ağustos'ta yapılan sözde 'özerklik' açıklamasında bulundukları gerekçesiyle sabah saatlerinde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. 


Gözaltına alınan Kaya ve Algan, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, sorgulanmaları üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele birimine götürüldü. 


Öte yandan sabah saatlerinde 5 ayrı adrese operasyon yapıldığı, 3 kişinin evlerinde olmadığı, şahısların yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...