'Güçlü bir parti çıkmazsa birikimlerimiz kaybolacak'

'Güçlü bir parti çıkmazsa birikimlerimiz kaybolacak'

POLİTİKA Haberleri

Şimşek, “Türkiye bugün hâlâ direnç gösteriyorsa, bu, AK Parti'nin yaptığı reformlar sayesindedir. Ülke AK Parti'nin hamlesiyle eşikten döndü” dedi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “AK Parti çok güçlü reformlarla seçime gidecek. Eğer seçimlerde güçlü bir parti çıkmazsa, şu ana kadar kazanılan bütün birikimler kaybolacak” dedi. Gaziantep AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Bakan Şimşek; 7 Haziran seçimlerinde gereken mesajı aldıklarını belirterek, 1 Kasım seçimlerine güçlü reformlarla gireceklerini söyledi. Muhalefet partilerinin marjinal kampanyalarla seçimlere girdiğini hatırlatan Şimşek, “Biz mükemmel değiliz, elbette aksayan yönlerimiz var. Ama gereken öz eleştiriyi yaptık ve çalışıyoruz. Koalisyon müzakerelerinde ayak oyunları yapıldı. Anayasal sınırlar içerinde bu sıkıntılar aşılacaktır. İş temel haklara gelince, geri duracak bir parti değiliz. Ama eli silahlı eşkıyalara da izin vermeyeceğiz” diye konuştu. Türkiye'de AK Parti iktidarları döneminde enflasyonun kontrol altına alındığını söyleyen Şimşek, “Türkiye bugün hâlâ direnç gösteriyorsa, bu, AK Parti'nin yaptığı yapısal reformlar sayesindedir. Faiz düştü ve bankacılık ile ilgili problemler bitti. Türkiye, AK Parti'nin hamlesiyle eşikten döndü” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...