Sinirlioğlu Mustafa Akıncı ile görüştü

/ Kaynak: İHA
Sinirlioğlu Mustafa Akıncı ile görüştü

POLİTİKA Haberleri  / İHA

KKTC'ye ziyaret gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu ilk yurtdışı ziyareti kapsamında Dr. Fazıl Küçük ve Rauf Denktaş'ın kabirleri ziyareti sonrasında KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'yı makamında ziyaret etti. Saat 12.30'da KKTC Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na gelen Sinirlioğlu'na, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Vekili Ahmet Muhtar Gün, Dış Politika Danışmanı Ayşe Sezgin, Bakanlık Sözcüsü Tanju Bilgiç, Özel Kalem Müdürü Aytül Komit ve diğer bakanlık yetkilileri de eşlik etti.


Görüşmeler süresince basın mensuplarına açıklama yapılmazken sadece görüntü alınmasına izin verildi. İkilinin görüşmesinin ardından çalışma yemeğine geçildi. Sinirlioğlu ve Akıncı'nın 14.30'da ortak basın toplantısı yapması bekleniyor.
POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...