AK Parti kongresinde yabancı konuklar

/ Kaynak: İHA
AK Parti kongresinde yabancı konuklar

POLİTİKA Haberleri  / İHA

AK Parti Olağan Büyük Kongresi'ne yabancı konuklar da yoğun ilgi gösterdi.

Kongreye ayrıca CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel de katıldı.


Ankara Arena Spor Salonu'nda yoğun bir katılımla gerçekleşen AK Parti Olağan Büyük Kongresi'ne yabancı konukların da ilgisi yoğun oldu. Ortadoğu ülkelerinden gelen liderler başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinden davetliler, siyasi parti temsilcileri Ak Parti'nin kongresine katılım davetini kabul ederek, Başkent'e geldi.


Kongreye katılanlar arasında Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nuri El Maliki, eski Musul Valisi Esil en-Nuceyfi ile Hamas Lideri Halid Meşal, Azerbaycan Meclis Başkan Vekili Bahar Muradova, ITC Başkanı Erşad Salihi, eski Lübnan Devlet Başkanı Amin Jamayel dikkat çekti. 29 ülkeden 300'e yakın temsilci ve farklı ülkelerden siyasi parti lideri de kongreye katıldı.


AK Parti'nin kongresine muhalefet partilerinden CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel ile HDP Genel Sekreteri Fazıl Mirani katıldı.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...