Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Facia sonrası Erdoğan'dan ilk açıklama!

Facia sonrası Erdoğan'dan ilk açıklama!

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabe'de meydana gelen facianın İslam dünyasında büyük üzüntüye yol açtığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mina'daki izdihamla ilgili taziye mesajı yayınladı. Mina'da yaşanan izdihamda 200'ü aşkın hacının hayatını kaybetmesi dolayısıyla derin bir teessür içinde bulunduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kabe'deki kazanın ardından mübarek Kurban bayramının ilk gününde yaşanan bu elim facia, tüm İslam dünyasında büyük bir üzüntüye yol açmıştır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajına şöyle devam etti:

"Hac vazifelerini ifa ettikleri sırada meydana gelen izdihamda hayatlarını kaybeden merhumlara Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Kabe'deki vinç kazası da dhil olmak üzere, bu hac mevsiminde ahirete irtihal eden kardeşlerimizi rahmetle yd ediyor, tüm Müslümanlara taziyelerimi sunuyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...