'28 Şubat'çılar hesap verecek'

/ Kaynak: AA
'28 Şubat'çılar hesap verecek'

POLİTİKA Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş AA editör masasının konuğu oldu.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş AA editör masasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
İşte Kurtulmuş'un açıklamalarından satırbaşları:
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: "Türkiye ve Rusya olarak uzun yıllardır barış içinde yaşıyoruz. Ekonomik, siyasi ve çok iyi ticari ilişkilerimiz var. Türkiye, Rusya ilişkileri Suriye'deki herhangi siyasi bir çıkar uğruna heba edilmemelidir. Türkiye, gerçekten kendi sınır güvenliğini koruyacak bir ülkedir. Bir an evvel Rusların Türkiye sınırını taciz etmekten vazgeçmesi 'yanlışlıkla oldu' diyorlarsa da bundan dolayı da geri adım atmalarını beklemek hakkımız."


"28 ŞUBAT'ÇILAR HESAP VERECEK"
 "(28 Şubat davası) Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi bu yargılamanın sivil, medya ve STK ayağını da, soruşturmasını yapmış olduğu ayağı yargılamaya değer buldu. Bununla ilgili ikinci adımı da atmış bulunuyor. O dönemde Başbakanlık yapmış olan Sayın Tansu Çiller ve Mesut Yılmaz'ı bu davaya celpli olarak tanık olarak çağrılması da mahkemenin talepleri arasında. Bütün bunlar, inşallah bir devrin karanlık örtüsünü kaldıracaktır. Böyle bir dönemin hesabı verilmeden kapatılmamalıdır."

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...