Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale'ye gitti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale'ye gitti

POLİTİKA Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale'ye gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı törenlerine katılmak üzere özel uçak "ANA" ile saat 08.16'da Çanakkale'ye gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'nda Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ile öteki yetkililer uğurladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de Çanakkale'ye gitti.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla 18 Mart Stadyumu'nda düzenlenecek törene katılarak Valiliği ziyaret edecek olan Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile Şehitler Abidesi'ndeki törene iştirak edecek.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...