Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hırvat hakeme tepki!

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hırvat hakeme tepki!

POLİTİKA Haberleri

Süper Lig kulüp başkanlarını ve yöneticilerini kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Braga'daki hakem hatalarına dikkat çekti, “Hırvat hakem çok taraflı bir yönetim gösterdi. Maçı resmen katletti. Fenerbahçe haksız bir şekilde elendi” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Braga-Fenerbahçe maçının hakemi Ivan Bebek'i maçı katletmekle suçladı. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve kulüp başkanları ile temsilcilerini İstanbul'da kabul eden Cumhurbaşkanı, yaklaşık 2 saat 45 dakika süren toplantıda pek çok konudaki düşüncelerini paylaştı.
 
Erdoğan, Braga'nın fahiş hakem hatalarıyla Fenerbahçe'yi elediğine dikkat çekerken, “Hırvat hakem çok taraflı bir yönetim gösterdi. Maçı resmen katletti. Fenerbahçe haksız bir şekilde elendi" değerlendirmesinde bulundu.
 
"UEFA ön yargılı"
Kulüpler Birliği Vakfı'nın Süper Lig A.Ş. ile ilgili sunumunu ilgiyle dinleyen Cumhurbaşkanı, sürekli not alırken, “Güzel bir proje. Elbette destekliyorum. Ancak şunu unutmayın. Kulüplerin gelirlerinin artması demek harcamalarının da artması anlamına gelmemeli. Büyük rakamlardan söz ediyorsunuz. Dolayısıyla bu projenin çok ciddi bir denetim mekanizması olmalı. Biliyorsunuz UEFA'nın mali fair-play kriterleri var. Son olarak Galatasaray'ın başı yandı. Süper Lig A.Ş.'nin de bu aşamada çok dikkatli olması gerek. UEFA Türkiye'ye karşı ön yargılı. Kulüplerimizin UEFA ile herhangi bir sıkıntı yaşamaması lazım" ifadelerini kullandı.

 

Milliyet

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...