Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Kahraman şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Kahraman şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak'

POLİTİKA Haberleri  / AA

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Hainler, sokaklarda hendek kazıyorlarmış, mezarlarını kazdıklarını öğrenecekler. Kahraman şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Seyhan Nehri üzerinde yaptırılacak olan "Devlet Bahçeli Köprüsü"nün temel atma töreninde yaptığı konuşmada, devletin varlığı, milletin birliği, vatanın bölünmez bütünlüğü için çok sayıda şehit vermiş Adana'da, bugün de Adanalı Özel Harekat Polis Memuru Volkan Çay'ın Şırnak'ta şehit olmasıyla buruk bir gün geçirdiklerini belirttti.

Bu hassas ortamın tahrik ve kışkırtmalara açık ve müsait olduğunu, bu nedenle önümüzdeki sürecin dikkat, sağduyu ve akıl gerektirdiğini belirten Bahçeli, "Bu aziz millet çaresiz değildir. Ayrışma, çatışma ve bölünme ise Türkiye için kader değildir." ifadesini kullandı.

"Bozgunculara fırsat vermeyeceğiz"
"Sokaklarda arayacağımız, sokaklarda bulacağımız geleceğimiz yoktur." diyen Bahçeli, şöyle konuştu:

"Hainler, sokaklarda hendek kazıyorlarmış, mezarlarını kazdıklarını öğrenecekler. Barikat kuruyor, çukur açıyorlarmış, sonlarını hazırladıklarını da anlayacaklar. Kahraman şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak, bu milletin kahır ve azameti Türk ve Türkiye düşmanlarının kökünü kurutacaktır."

Devlet Bahçeli, kendilerini bu hedeften uzaklaştıracak bozgunculara, yıkıcılara fırsat vermeyeceklerini, istismarcılara itibar etmeyeceklerini, tahrik ve tertiplere hazırlıklı olacaklarını kaydetti.

"Bölücü tahrikler Adana’da da amacına ulaşamayacak"
Bahçeli, Adanalıların endişe etmemesini, Adana'nın emin ellerde olduğunu, Çukurova ve Adana'nın MHP ile daha da büyüyecek ve gelişecek, hak ettiği değeri bulacak, hakkı olanı alacak, güçlü ve zengin yarınlara uzanacağına değindi.

Adana'nın Akdeniz’in incisi, milli mücadelenin kalesi, milli birlikteliğin cevheri olduğunu belirten Bahçeli, "Adana'mızın varlığındaki vakurluk, sağlam irade, dik duruş, Türkiye’nin bölünmesini arzu eden karanlık çevrelerin de kabusudur. Terör odaklarının aşamadığı bir engeldir. Biliyorum ki zaman zaman ülkemizin diğer bölgelerinde olduğu gibi Adanamızı da karıştırmak isteyen çevreler vardır. Bölücü tahrikler Adana’da da amacına ulaşamayacak, en başta Adanalılar buna müsaade etmeyecektir. Çukurova, geçmişte bağrından Tufan Bey ve Saim Bey’i çıkarıp zalime geçit vermemişti, bugünde geçit vermeyecek, milli birlik ve bütünlükten yana olan duruşunu koruyacaktır." diye konuştu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...