Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, erken seçim şartını açıkladı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, erken seçim şartını açıkladı

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem ekonomi yönetiminde büyük değişim beklemediğini, fevkalade bir durum olmadıkça erken seçim olmayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem ekonomi yönetiminde büyük değişim beklemediğini belirterek "Tabii bu siyasetin kararıdır. Maliye politikalarında değişiklik olmayacağını düşünüyorum.

"DOLAR HAFTA BAŞI TOPARLANIR"

Tarım Bakanlığı'nda Faruk Bey'in önemli çalışmaları var bunlar devam eder" dedi. Ertem, Bloomberg HT'de soruları yanıtladı. Ertem, "Dolar/TL'nin hafta başından itibaren toparlanacağını düşünüyorum, Türk Lirası'nda şu anki 2.92 seviyesi çok rahatsız edici değil.

ERKEN SEÇİMİN TEK ŞARTI VAR

Önemli olan istikrarı yakalamak, hükümet değişikliğine bağlı olarak bu istikrarın yakalanacağını düşünüyorum" dedi. Ertem fevkalade bir durum olmadıkça erken seçim olmayacağını öngördü.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...