Bilic: Fenerbahçe'nin soyunma odasına gittim...

Bilic: Fenerbahçe'nin soyunma odasına gittim...

SAĞLIK Haberleri

Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin ardından Slaven Bilic, Caner Erkin ve Ersun Yanal'dan övgüyle bahsetti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları derbi maçta önemli bir performans ortaya koyduklarını ve ciddi pozisyonlar bulduklarını söyledi. Bilic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakipleri karşısında kazanmak için her şeyi denediklerini belirterek, "Sadece ilk 15 dakikalık bölümden memnun değilim. Oyun alanının boyunu uzun tuttuk. 25. dakikadan sonra ilk yarı bitene kadar, ciddi baskı yaptık. Oyun üstünlüğünü ele geçirdik. Golü de bulduk. İkinci yarının hemen başında kırmızı kartla on kişi kaldık. 40 dakika on kişi kaldığımız anda, sadece savunma yapmakla kalmadık. Ciddi pozisyonlar da bulduk" diye konuştu. Mustafa Pektemek ve Uğur Boral'ı da oyuna aldığını hatırlatan Hırvat çalıştırıcı, "Kazanmak için elimizden geleni yaptık. Oyuncularımın gösterdiği performansla gurur duyuyorum ama tamamından memnun değilim. Kazanabilecek pozisyonları bulduk ama on kişiyle bu şartlarda, lig liderine karşı ciddi performans ortaya koyduk. Kazanacak kadar fırsat yakaladık ama kazanamadık" ifadelerini kullandı.


SLAVEN BİLİC BASIN TOPLANTISI
"Bugün gerçek anlamda bir derbi oynandı"
Slaven Bilic, iki takım arasında bugün gerçek anlamda bir derbi mücadelesinin yaşandığını dile getirdi. Geçmiş haftalarda Rus gazetecilere verdiği röportajın Türkiye'deki yansımalarının farklı olduğundan şikayetçi olan siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, şunları kaydetti: "Röportajın Türkiye'ye yansıması, Türkiye'de pek kaliteli ve yüksek seviyede futbol görmediğim ve mutsuz olduğum yönündeydi. Öncelikle bu yanlış. Röportajı yaptığımız zaman, Galatasaray-Fenerbahçe maçının oynandığı günlerdi. Bana derbiyle ilgili fikrimi sormuşlardı. Hayal kırıklığına uğradığımı söyledim. Derbilerde yüksek kalitede futbol bekleriz. Futbolun festivalidir. O beklentime karşılık bulamadığım için söylemiştim. Bugün gerçek anlamda derbi oynandı. Beklentilere karşılık verecek derbi oynandı. Fauller olur, kırmızı kartlar çıkabilir. Bugünkü maçı derbi yapan, iki takımın iyi oynamaya çalışması oldu. Büyük gayret gösterdiler. Oyunun temposunu yükseltmeye çalıştılar. Her iki ekibi tebrik ediyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...