Haftalık koronavirüs tablosu açıklandı: Vaka sayısında artış var

Düzenleyen:
Haftalık koronavirüs tablosu açıklandı: Vaka sayısında artış var

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Bakanlığı haftalık koronavirüs verilerini açıkladı. Buna göre; 20-26 Haziran haftasında 17 kişi hayatını kaybederken, 26 bin 635 kişi koronaya yakalandı.

Sağlık Bakanlığı, haftalık verilerin yer aldığı koronavirüs tablosunu paylaştı. Söz konusu tabloda, 20-26 Haziran’da 26 bin 635 kişi koronaya yakalandığı görülürken, 17 kişinin de hayatını kaybettiği kaydedildi. İyileşenlerin sayısı ise 11 bin 256 olarak açıklandı.

Haftalık koronavirüs tablosu açıklandı: Vaka sayısında artış var

ÖLÜM SAYISI TOPLAMDA 99 BİN 32 KİŞİYE YÜKSELDİ

Dünyada büyük can kayıplarına yol açan ve etkisini bir süredir kaybettiği düşünülen koronavirüs salgını yeniden kendini hatırlattı. Vaka sayılarının birçok ülkede yeniden artışa geçtiği Covid-19 sebebiyle Türkiye’de şimdiye kadar görülen vaka sayısı 15 milyon 123 bin 331 olarak açıklandı. Virüs nedeniyle hayatını kaybeden toplam kişi sayısı ise 99 bin 32 oldu.

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...