Çukurova Bölgesel Havalimanı ne zaman açılıyor? Bakan Nebati tarihi verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çukurova Bölgesel Havalimanı ne zaman açılıyor? Bakan Nebati tarihi verdi

Seçim 2023 Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çukurova Bölgesel Havalimanı'na ilişkin konuştu. Nebati "Havaalanı uzun yıllardır bitmedi. 4 Mayıs'ta test uçuşuna indiriyoruz uçağı. Haziranın sonuna tarifeli uçuşlar başlayacak" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin Mersin milletvekili adayı olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Nebati, Mersin Akdeniz, Yenişehir ve Toroslar ilçelerinde şehir turu yaptı, vatandaşları selamladı, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Daha sonra Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın nisan ayı meclis toplantısına katıldı.

"ESNAFIN İŞLERİ İYİ"

Bakan Nebati, yaptığı konuşmada esnafın yüzünün güldüğünü belirtti. Nureddin Nebati "Size çok enteresan bir şey söyleyeyim. Normal şartlarda bayramın ertesi günü bir konfeksiyona girdiğinizde işlerin durduğunu hissedersiniz. Niye?  Bayram öncesinde yoğun alışveriş yapılmıştır, sonrasında da bir sakinlik beklersin. Şimdi gelin çıkalım. Ben dolaştım ve esnafta bir canlılık olduğunu, işlerin devam ettiğini gördüm. Çok mutlu da oldum" dedi.

"KAVGA ETMEYE GELMEDİK"

Mersin'e bu zaman kadar birçok yatırım yaptıklarını aktaran Nebati "Biz hizmet erbabıyız. Buraya kamplaşmaya, kavga etmeye, yerel siyasetle kavga ederek günümüzü geçirmeye gelmedik. Tek bir işimiz var, hizmetkarlık yapmak, üretmek" diye konuştu.

"4 MAYIS'TA UÇAĞI İNDİRİYORUZ"

Şehrin hizmeti hak ettiğini dile getiren Maliye Bakanı Nebati "Niye? Üretiyor, büyüyor. Daraldığı yerde de diyor ki, 'önümü açarsan katma değer sağlayacağım'. O zaman bizim işimiz gelen bu taleplerin karşılanması noktasında her türlü adımı atmak. Sulama birliği, limon... İnşallah şu anda hazır göletler, barajlar var. Bunların karşılanması, toprakla suyunun buluşması için cumartesi başlıyoruz. Müjdeyi verebiliriz, borularımız hepsi gidiyor. Çukurova Bölgesel Havalimanı uzun yıllardır bitmedi. 4 Mayıs'ta test uçuşuna indiriyoruz uçağı. Haziranın sonuna tarifeli uçuşlar. Bölgesel olarak Çukurova'ya en iyi hizmeti verecek. Mallarımızı satacağız, uluslararası iniş çıkışlar gerçekleştirilmiş olacak" ifadelerini kullandı.

(AA)

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...