Bilal ve Podolski siftah yaptı!

Bilal ve Podolski siftah yaptı!

SPOR Haberleri

Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Bursaspor, sezonu Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda oynanan TFF Süper Kupa maçıyla açtı.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde 3-2 yendiği rakibini başkentte de mağlup ederek kupaları üçlemeyi hedefleyen Galatasaray'da, Arsenal'den transfer edilen Podolski sahaya ilk 11'de çıktı.

Hazırlık maçlarında formda bir görüntü çizen 30 yaşındaki Alman milli futbolcu, ilk resmi karşılaşmada sarı-kırmızılı formayı sırtına geçirdi.

Galatasaray'da bir diğer yeni transfer Bilal Kısa da kadroya alınmayan Felipe Melo'nun yerine Selçuk İnan ile savunmanın önünde görev yaptı. Akhisar Belediyespor'dan transfer edilen Bilal, böylece yeni takımıyla ilk resmi maçına çıkmış oldu.

Sarı-kırmızılı ekibe bu sezon katılan Jem Paul Karacan ise Bursaspor'a karşı yedek soyundu.

CHEDJOU'NUN PARTNERİ HAKAN BALTA
Galatasaray'ın başkentte kalesini Muslera korurken, savunmanın merkezini Semih Kaya'nın yokluğunda Chedjou-Hakan Balta ikilisi oluşturdu. Bek pozisyonlarında ise Sabri Sarıoğlu ve Telles görev yaptı.

Defansın önünde Selçuk ve Bilal forma giyerken, kanatlarda Podolski ve Yasin Öztekin oynadı.

Forvet arkasında Hollandalı yıldız Sneijder "maestro" görevini üstlenirken, ileri uçta Ziraat Türkiye Kupası finalinde "hat-trick" yapan Burak Yılmaz forma giydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...