Ergin Ataman, 'Berlin bizim evimiz'

Ergin Ataman, 'Berlin bizim evimiz'

SPOR Haberleri

Avrupa Şampiyonası'na yarın start verecek A Milli Takım'ın koçu Ergin Ataman maçların Berlin'de olmasının büyük avantaj olduğunu söyledi

Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda A Milli Takım ilk maçını yarın İtalya ile 18.00'de oynayacak. Turnuva öncesi açıklamalarda bulunan Milli Takım Koçu Ergin Ataman, "İtalya'nın NBA'de oynayan çok ciddi oyuncuları var. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Bizim dayanağımız takımımızın enerjisi, gençliği ve savunmayla İtalya'yı düzen dışına çıkartmak" dedi. Ataman grupta İspanya ve Sırbistan'ın çok güçlü takımlar olduğuna işaret ederek "Biz ilk üçün içinde yer almak istiyoruz. Çünkü öyle bir gruptayız ki; beş takım birbirini yenecek güçte" açıklamasında bulundu. Doğuş'un sakatlığının takımı olumsuz etkileyeceğini söyleyen Ataman "Kartal'ı onun yerine alacağız. Sinan'ı da oyun kurucu pozisyonunda oynatabiliriz" dedi. Tecrübeli teknik adam grup maçlarının Berlin'de oynanmasının büyük avantaj olduğunun altını çizerek "Kendimizi ev sahibi gibi görüyoruz. Çok ciddi anlamda destek olacak" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...