Galatasaray'a imzası an meselesi

Düzenleyen:
Galatasaray'a imzası an meselesi

SPOR Haberleri

Aslan, Hamza Hamzaoğlu ile başladığı sezonda ardından Mustafa Denizli'yi getirmişti. Deneyimli teknik direktör ile de yollar ayrılınca takım alt yapı hocası Orhan Atik'e kalmıştı. Galatasaray'da yönetim takımı teslim edeceği yeni teknik patron konusunda önemli mesafe kat etti.

Son dönemde etkin olan genç yönetici Fatih İşbecer'in uzun süredir temasta olduğu Rudi Garcia, sarı-kırmızılı kulübeye oturmaya en yakın isim. Fransız hocanın, Cimbom'dan 2.5 milyon Euro'dan 4 yıllık bir sözleşme istediği belirtildi. İşbecer bu şartlarda indirime gidilebileceğini belirtti. Ancak şu ana kadar anlaşmanın tıkandığı nokta Garcia'nın "Kovulursam 10 milyon Euro isterim" diye diretmesi. 

İkna olmaya yakın
Fatih İşbecer, Rudi Garcia'yı asla kabul edemeyecekleri bu maddeden vazgeçirmeye çalışıyor. İşbecer tecrübeli hocaya "Bu şartını sözleşmeye koymayalım, hemen imzalayalım" teklifi götürdü. Roma'dan ayrıldıktan sonra boşta kalan Garcia'nın da talebi kabul görmeyince yelkenleri suya indirmeye yakın olduğu belirtildi.

Yardımcısı Kewell olacak
Galatasaray yönetiminin yeni belirleyeceği hocalara görüşmeler sırasında şart koştuğu tek bir durum var. O da eski oyuncuları Harry Kewell'ın da teknik kadro içerisinde yer alması. Rudi Garcia'nın 2 yardımcı, 1 kaleci antrenörü ile geleceği, Kewell ismine de karşı olmadığı ifade edildi.

Mandanda ve Ben Arfa ikilisiyle birlikte gelecek
Rudi Garcia'nın Fatih İşbecer ile yaptığı toplantılarda Fernando Muslera ve Wesley Sneijder'in kulübün menfaatleri doğrultusunda satılmalarında sakınca olmadığını söylediği belirtildi. Garcia'nın "İkisi de gerek görülürse satılabilir. Steve Mandanda ve Hatem Ben Arfa'yı alırız. Şartları da daha uygun olur" dediği kaydedildi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...