Karadeniz'de zor bir gece

Düzenleyen:
Karadeniz'de zor bir gece

SPOR Haberleri

İkinci yarının ikinci haftasında kar sebebiyle ertelenen karşılaşma iki takımın en kritik dönemine denk geldi

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında olumsuz hava ve saha şartları sebebiyle ertelenen Trabzonspor-Beşiktaş maçı bu akşam oynanacak. İki takım arasında saat 19.30'da Avni Aker'de oynanacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını ise Ekrem Kan ve Asım Yusuf Öz yapacak. Ligde 57 puanla ikinci sırada bulunan Beşiktaş, Trabzonspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak 59 puanla zirvede bulunan Fenerbahçe'den liderlik koltuğunu almayı hedefliyor. Haftayı Mersin galibiyetiyle tamamlayan Trabzonspor ise müsabakadan 3 puan alarak çıkışa geçmek istiyor. 

122. randevu
Trabzonspor ile Beşiktaş bu akşam yapacakları erteleme maçıyla 122. kez karşı karşıya gelecek. Trabzonspor'un 2-0 galibiyetiyle 11 Ekim 1973'te başlayan 43 yıllık rekabette, geride kalan 121 karşılaşmanın 49'unu Beşiktaş, 43'ünü Trabzonspor kazandı, 29 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Siyah-beyazlıların 161 golüne, bordo-mavililer 129 golle karşılık verdi.

Karadeniz'de zor bir gece

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...