Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Futbolun devleri bu turnuvada buluşacak

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Futbolun devleri bu turnuvada buluşacak

SPOR Haberleri  / İHA

2016 yazında Avustralya, Çin ve Amerika'da düzenlenecek olan International Champions Cup'ta dev takımlar futbol şöleni yaşatacak.

2013'ten bu yana yaz aylarında düzenlenen International Champions Cup'a (Uluslararası Şampiyonlar Kupası) bu yıl Avustralya, Çin ve Amerika ev sahipliği yapacak. Turnuvada Avrupa'nın devleri birbirlerine karşı yeni sezonun provasını yapacak.
ŞAMPİYONLAR İSPANYA VE İNGİLTERE'DEN
Futbolseverlerin her yıl ilgiyle takip ettiği turnuvanın 3 yıllık geçmişine bakacak olursak İspanyol ekibi Real Madrid 2, Manchester United da 1 kez kupayı müzesine götürdü.
LEİCESTER İLK KEZ KATILACAK
İngiltere Premier Lig'in bu sezonki rüya takımı Leicester City adından söz ettirmeye devam ediyor. 31. haftası tamamlanan ligde 66 puanla lider durumda bulunan mavi- beyazlılar, Temmuz ve Ağustos aylarında düzenlenecek olan Şampiyonlar Kupası'na katılacak. Kulüp tarihinin en iyi sezonunu geçiren Ada temsilcisi, şampiyon olduğu takdirde İngiltere Premier Lig şampiyonu unvanıyla turnuvada yer almış olacak.

Turnuvaya katılacak diğer takımlar ise şöyle:
İngiltere:
Leicester City, Tottenham, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Manchester United
İspanya: Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid
Almanya: Bayern Münih, Borussia Dortmund
İtalya: Juventus, Milan, Inter
Fransa: Paris St. Germain
İskoçya: Celtic
Avustralya: Melbourne Victory 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...