Yik Yak yeni özelliğini tanıttı

Yik Yak yeni özelliğini tanıttı

TEKNOLOJİ Haberleri

Popüler mobil uygulama Yik Yak, merakla beklenen fotoğraflar özelliğini tanıttı.

İki üniversite öğrencisi tarafından kurulan Yik Yak isimli mobil uyulama, aldığı hatırı sayılır yatırımlar ile ciddi bir kitleye ulaşan Yik Yak, sessizliğini tanıttığı yeni özelliği ile bozdu.
Yik Yak, yeni özelliği kapsamında kullanıcıların paylaşımlarına fotoğraf eklemelerine izin veriyor. Ancak fotoğrafların platformda yayınlanması için belli kriterlere uygun olması gerekiyor.
Yapılan resmi açıklamada en dikkat edilen kriterin fotoğrafların illegal veya kişilerin kimliklerini ortaya çıkarmaması olarak belirtiliyor. Kullanıcıların kimliklerini gizleyerek sohbet ettikleri uygulamanın özellikle bu yönde ciddi önlemler alacağı tahmin ediliyor.
Uygulama Tyler Droll ve Brooks Buffington tarafından Furman Üniversitesi'nde okudukları son yılda kuruldu. Mezun olduktan sonra tüm zamanlarını uygulamayı daha da geliştirmek için ayırma kararı alan ikili sayesinde Yik Yak, kısa bir süre içerisinde başta ABD olmak üzere dünya çapında geniş kitlelere ulaştı.


Kaynak: Ntv

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...