Facebook ve Twitter yavaşladı

Facebook ve Twitter yavaşladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Sosyal medya devi Facebook ve Twitter'a dün akşam saatlerinden bu yana erişim oldukça yavaş sağlanıyor

Yeni Akit'in haberine göre Facebook ve Twitter'a saatlerdir erişimde sıkıntılar yaşanıyor. İki platforma da uygulama veya internet sitesi üzerinden girmeye çalışan kullanıcılar haber akışlarına ulaşamıyor.

FACEBOOK VE TWITTER YASAKLANDI MI
Facebook ve Twitter üzerinde mahkeme tarafından alınan bir yasaklama kararı şu an için bulunmuyor. Ancak siteye erişim hızı oldukça düşük durumda. Benzer şekilde Google ve YouTube'a giren bazı kullanıcılar da yavaşlama problemiyle karşılaştığını sosyal medya hesapları üzerinden dile getiriyor.

İki platforma da VPN servisleriyle erişim hızlıca sağlanabiliyor.

TÜRKİYE'DE BAZI SİTELERE ERİŞİM ENGELİ
Hürriyet'in haberine göre, Türkiye'de yayın yapan pek çok haber sitesine TİB tarafından erişim yasağı getirildi. Gece geç saatlerde Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ne yakın Rudaw, Erbil merkezli BasNews Dicle Haber Ajansı (DİHA), Hawar Haber Ajansı (ANHA) Özgür Gündem gazetesi, Yüksekova Haber, Sendika.org, RojNews internet sitelerine erişim engellendi. nbsp;

Söz konusu kaynaklara Türkiye'de ulaşmak isteyen internet kullanıcıları, "Mahkeme kararı ile engellendi" yazısıyla karşılaşıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...