Gelecekte Google Aramaları ve Google Seo Algoritması Nasıl Olacak?

Gelecekte Google Aramaları ve Google Seo Algoritması Nasıl Olacak?

TEKNOLOJİ Haberleri

Gelecekte Google ve Seo Algoritması için tecrübe edilmiş tezler ve bazı kaynaklar sunacağız.

Çok hızlı konuya girerek Gelecekte Google ve Seo Algoritması için bazı tecrübe edilmiş tezler ve bazı kaynaklar sunacağız. Cümlemde olduğu gibi artık Google'ın beklenti içinde olduğu web site formatları net, Kullanıcıya hızlı cevap, mobil tasarlanmış ve konusu ile direk ilgili  siteler öncelikli siteler olacaklar. İçeriklerde dolaylı anlatımlar, bu kategoriler de sitemde olsun, hepsi olsun diyen siteler şimdiden çuvalladı. Yaptığınız en iyi iş ne ise ziyaretciniz o şekilde programlanmış sitelerle buluşacak. Kendini site yayıncıları tarafından doğru anlatan siteler yere daha sağlam basacaklar. Google'ın bir araştırma birimi var. Bu birimin başında olan kişi Amit Singhal zaman zaman bazı açıklamalar yaparak gelecekteki arama yapısından bilgiler aktarıyor. Buda İnternet ticaretinde var olan herkesi yakından ilgilendiriyor.

Peki Gelecekte Seo Algoritmasında neler olacak;

Link almak, link vermek ortadan kalkacak. Sakıncalı olan bu konu daha da hassas bir hal alacak. Google güncellemeleri kesin kurallar olacak. Şunu da yapmasak da olur denemeyecek. Anahtar kelimeler değil markalar yaygınlaşacak. Anahtar kelime = marka olacak. Yani markanız size anahtar kelimeyi getirecek.  Keyword Domainler'e yatırım yapmak yerine marka alakalı ve com.tr uzantılı domainler itibar görecek. Sektörler belirginleşecek, her sektörün kendi kimliğine ait algoritma yapısı işleyecek. Yani baklavacı ile pırlantacı seo algoritması farklı çalışacak. Çok site kurarak çok sonuç değil, tek site kurarak tek odak noktalı projeler başarılı olacak. Doğal olmayan hiçbir iş kapıdan içeri alınmayacak. 1 günde Pop Star olan siteler kalmayacak. Alt yapı yatırımlı, mimarisi olan projeler sıralamalarda hayat bulacak. Mobil teknolojisi, Video teknolojisini en iyi kullanan siteler listelerin  en önünde olacak. 

İşler Gittikçe Zorlaşacak; 

İşler gittikçe zorlaşacak gibi bir cümle göze çok ürkütücü gelse de artık planlarınızı iyi bir web sitesi için yapmanız gerekmekte. İyi bir web sitesi iyi bir tasarımcının ya da yazılımcının yapacağı bir site anlamına gelmesin sakın. iyi bir web sitesi kullanıcı profilini çok iyi tanımış ve kullanıcı tarafını çok iyi optimize etmiş, sosyal medyaya göre planlamasını yapmış, kullanıcı iletişim alt yapısını sağlam kurmuş, bu zaman kadar olan Google güncellemelerini sitesinde işlemiş bir web sitesinden bahsediyoruz. Tabi ki iyi bir tasarım ve  optimizasyonu, iyi bir yazılım optimizasyonu başarılı bir projenin önemli parçalarından biridir. Ama sakın web sitenizin kaderini bir tasarımcı ya da bir yazılımcıya bırakmayın. Bu konuda www.seocu.com gibi profesyonellerden destek alın...

Kısa bir sunumu olan Seocu.com Seo Nedir? Videosuna bir göz atabilirsiniz.

Birazda Google Aramaları Gelecekte Nasıl Olacak Şöyle Bilgi Verelim; 

Akıllı Mobil teknolojileri sahnede olacak. Siz bir lokantaya gideceğiniz zaman telefonunuzdan lokantaya ulaştığınızda sesli cevap sistemi ile ihtiyacınız olan tüm bilgileri tahmin edebilecek. Cep telefonu şirketleri paralelinde muazzam bir gelişme sürecine girecekler. Sadece ses komutları ile asistanınız gibi Google yanınızda olacak. Sizin tüm alışkanlıklarınızı, hobilerinizi depolayacak nerdeyse size koç'luk yapacak. Beğeni alanlarınızı bilecek, kültürel yapınızı ölçümleyecek ve yakın zaman içerisindeki tüm hareketlerinize göre size aktiviterle karşılayacak.

Web sitemize tekrar geri dönecek olursak;

Google güncellemelerini yakından takip edin. Google temel standartlarını sitenizde uygulayın, hazır yazılım ve kesinlikle hazır tasarımlardan uzak durun. Biraz zaman harcayın, projenizin başında mesai harcayın, şunu bilin ki  o web sitesi size fazlasıyla karşılığını verecektir emin olabilirsiniz. İnternetten toplama yazılar ve kulaktan dolma bilgiler bir süre sonra fark edeceksiniz ki sitenizi bir kaosa sokacaktır. Sadece Google yönergelerini takip edin yada profesyonellerden destek alın.

İlandır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...