HTC yeni telefonu One A9'u açıkladı

HTC yeni telefonu One A9'u açıkladı

TEKNOLOJİ Haberleri

HTC yeni akıllı telefonu One A9'u nihayet açıkladı.

HTC, bugün merakla beklenen yeni akıllı telefonu HTC One A9'u dünya genelinde eş zamanlı olarak başlattığı lansmanlarla tanıttı. Bizim de yerinden takip ettiğimiz etkinlikte tanıtılan HTC One A9, tamamen metal kasasıyla dikkat çekiyor.


Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini çalıştıran One A9, 5 inç büyüklüğünde ve 1080p çözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip. Ayrıca cihazın bu ekranı 2.5D Gorilla Glass 4 cam ile korunuyor. Cihaz gücünü ise Snapdragon 617 yonga setinden alıyor. Bu yonga setinin içerisinde ise 1.5GHz dört Cortex-A53, 1.2GHz de A53 olmak üzere toplam 8 çekirdekli işlemci yer alıyor. Adreno 405 GPU ve 2/3 GB RAM(Farklı versiyonları olacak) ise cihazın diğer özelliklerinden.


7.2mm kalınlığında olan HTC One A9, bunun yanında 143 gram da ağırlığa sahip. Optik görüntü sabitleme ve 1080p video kaydetme(Snapdragon 617'nin 4K desteği yok) özelliğine sahip 13MP değerinde ana kameraya sahip olan cihaz, önde ise 4MP UltraPiksel, F/2.0 diyafram aralığına sahip bir kamera bulunduruyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...