Apple'dan iPhone'un şarj sorununu bitiren çözüm

Apple'dan iPhone'un şarj sorununu bitiren çözüm

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, iPhone'larda şarj sorununu bitiren çözümü Türkiye'de satışa sundu

Apple, Smart Battery Case ismini verdiği ürününü Türkiye'de satışa sundu. Kömür grisi ve beyaz olmak üzere 2 renk seçeneği sunan firma, bu ürün için sizden 379 lira talep ediyor.

Bu kılıf, iPhone 6 ve iPhone 6s ile kullanılabiliyor. Hem daha sağlam bir kullanım deneyimi sunarken hem de "Acaba pilim biter mi?" sorularının sorulmamasını sağlıyor. İç kısmı mikrofiber kaplamayla tasarlanan kılıf, yumuşak silikon dış yüzeye sahip.

Bu kılıf, 25 saate kadar konuşma süresi, 18 saat boyunca LTE bağlantı gibi detaylar sunuyor. Tabii video izleme ve müzik dinleme saatleriniz de artacaktır. Apple, video oynatma süresi olarak 20 saatten söz ediyor.

Ve evet, Apple'ın Türkiye sitesindeki detaylara bakılırsa bu kılıfın iPhone 6 Plus ve iPhone 6s Plus uyumluluğu bulunmuyor. Yakında bu modeller için de bir hamle gelebilir, çünkü pil konusu milyonlarca akıllı telefon kullanıcısının ortak sorunu denebilir

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...