Dijitalleşmenin liderleri İstanbul’da buluşuyor

Düzenleyen:
Dijitalleşmenin  liderleri İstanbul’da buluşuyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi, finanstan spora farklı alanlarda dijitalleşmenin lider isimlerini Türkiye’de buluşturacak

ÖMER TEMUR

Vodafone Türkiye tarafından ikincisi düzenlenecek Dijital Dönüşüm Zirvesi, 15 Mart Salı günü Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek. “Dijital Dönüşümün parçası ol” temasıyla düzenlenecek zirve, bu yıl da dijitalleşmenin lider isimlerini Türkiye’de buluşturacak. Açılışını Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt’ün yapacağı zirveye Vodafone Grubu İcra Kurulu Üyesi ve Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik (AMAP) Bölge Başkanı Serpil Timuray, WPP Kurucu ve CEO’su Sir Martin Sorrell ile Udacity CEO’su, Google Eski Başkan Yardımcısı ve Google X Kurucusu Sebastian Thrun da katılacak. Yerli ve yabancı 13 uzmanın konuşmacı olarak katılacağı, 4 bini aşkın davetlinin ve yaklaşık 40 bin online izleyicinin takip etmesinin beklendiği Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi, bir kez daha birey ve kurumları dijitalleşmenin dönüştürücü gücüyle tanıştıracak. Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi için geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bir mobil uygulama hazırlandı. App Store ve Google Play mağazalarından ücretsiz indirilebilen Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi Ready News mobil uygulamasıyla program akışını ve oturumları akıllı telefonlardan takip etmek mümkün olacak.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...