HP dünyanın en ince bilgisayarını tanıttı

HP dünyanın en ince bilgisayarını tanıttı

TEKNOLOJİ Haberleri

HP dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı olma ünvanını kazanan yeni Spectre'yi tanıttı.

HP, Spectre adını verdiği dünyanın en ince diz üstü bilgisarayarını görücüye çıkardı. 13.3 inçlik bilgisayarın kalınlığı 1 santimin biraz üzerinde, ağırlığı ise 1.1 kilogram. 

HP, yeni taşınabilir bilgisarayarını mücevher gibi görünen teknolojik ürünlerden hoşlanan kullanıcılara hitap etmek için bakır parlaklığında tasarladı. Yeni Spectre gücü seven kullanıcıları da unutmamış. Bilgisayar, üç adet USB Type-C girişi bulunuyor. Bunlardan iki tanesi Thunderbolt desteği sunuyor. Dahili depolama seçenekleri 512 GB'ye, RAM seçenekleri ise 8 GB'ye kadar çıkıyor. Intel Core i5 ve i7 işlemci seçenekleri sunan bilgisayar 10 saatlik şarj ömrü sunuyor.

1.170 dolarlık ücretiyle dizüstü bilgisayar pazarına sıkı bir giriş yapması beklenen Spectre'nin, HP'nin 2015 yılında karşılaştığı düşen satış rakamlarına çare olması bekleniyor. 

Spectre 13.3, ABD'de 25 Nisanda 1170 dolardan başlayan fiyatlarla ön siparişe sunulacak. Ürünün mağaza raflarına gelişi ise 22 Mayısı bulacak. Ön siparişin ardından başlangıç fiyatı 1250 dolara çıkacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...