Klavyeli iPhone 7 sürprizi

Düzenleyen:
Klavyeli iPhone 7 sürprizi

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın eylül ayında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus haricinde bir de sürpriz yapması bekleniyor. İddiaya göre iPad Pro benzeri bir iPhone 7 Pro modeli tanıtacak.

iPhone 7 Pro'ya ait olduğu söylenen bir çizim daha önce de internete sızmıştı; şimdiyse dağıtım zincirinden gelen bilgiler, bu bilgilerin gerçek olduğunu doğruluyor. Ortaya çıkan çizimler, telefonun incelik için kulaklık girişini kaldırdığını, telefonun ön yüzünde herhangi bir hoparlörün bulunmadığını gösteriyor. Halihazırda iPad Pro'larda kullanılan smartconnector'un iPhone 7 Pro modellerinde olacağı düşünülüyor. Bu bağlantı ile Smart Keyboard iPad Pro'ya kolayca bağlanabiliyor. Smart Connector'ün telefonda ne işe yarayacağı bilinmese de, şirkete yakın kaynaklar Apple'ın iPhone 7 Pro'ya özel klavye üreteceği konusunda hemfikir görünüyor. Yani klavyeli bir iPhone modeli geliyor.

Ömer Temür

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...