Dünyanın beklediği lüks telefonun fiyatı belli oldu

Düzenleyen:
Dünyanın beklediği lüks telefonun fiyatı belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Meizu'nun yeni nesil üst seviye akıllı telefonu Pro 6 bu defa Avrupa'da listelendi. Meizu Pro 6'nın Avrupa fiyatı beklentilerin üzerinde.

Geçen yılın en başarılı mobil üreticilerden biri olan Meizu, yeni nesil üst seviye akıllı telefonu Pro 6'yı Çin'in ardından bu defa Avrupa'da satışa çıkardı. Meizu Pro 6 için Avrupa'da ön sipariş süreci başladı.

Meizu Pro 6'nın Çin'de 384 dolardan listelenen 32GB'lık sürümü, Avrupa'da 429 eurodan listelendi. Telefonun 64GB'lık modeli içinse 459 euro fiyat açıklandı.

ÖN SİPARİŞ VERENE 60 EURO

Meizu'nun ön sipariş veren kullanıcılara bir de sürprizi olacak. Şirket ön sipariş veren kullanıcılara 60 euro fiyat etiketine sahip Meizu HD50 isimli kulaklığı hediye ediyor.

Meizu Pro 6'nın Türkiye'de satışa çıkıp çıkmayacağı konusunda henüz yetkililerden bir açıklama gelmiş değil.

MEIZU PRO 6 ÖZELLİKLERİ

Meizu Pro 6'da Samsung üretimi 5.2 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü basınca duyarlı Super AMOLED ekran yer alıyor.

MediaTek üretimi 10 çekirdekli Helio X25 işlemcisinden güç alan telefonun bellek birimini 4GB RAM ve 32/64GB dahili depolama oluşturuyor. Telefonda microSD kart desteği mevcut değil.

KASASI METAL

Tamamı metalden oluşan bir kasaya sahip Meizu Pro 6'da fiziksel home butonuna entegre parmak izi sensörü yer alıyor. Şık kasanın içerisinde mCharge 3.0 Hızlı Şarj teknolojisine sahip 2.560 mAh kapasiteli pil kullanılıyor.

Meizu Pro 6'nın kamerası ise 21 megapiksel çözünürlüğünde. F/2.2 diyafram açıklığına sahip Sony üretimi kamera lazer otofokus sensörü ve halka şeklinde konumlandırılan 10 LED flaş ile destekleniyor.

Android 6.0 işletim sistemiyle çıkış yapan Meizu Pro 6 ayrıca Hi-Fi ses kalitesi sunuyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...