Kadınlara özel fitness salonuyla ABD'ye gitti

Düzenleyen:
Kadınlara özel fitness salonuyla ABD'ye gitti

TEKNOLOJİ Haberleri

İsmi Bedriye Hülya. 10 yıl önce 6 kadının, her yaş ve gelir grubundan kadına spor yapma alışkanlığı kazandırarak daha sağlıklı ve mutlu olmasını sağlamak için başlattığı girişimin başındaki isim.

Türkiye’de ilk defa, kadınlar tarafından işletilen ve sadece kadınlara özel spor ve yaşam merkezi olan b-fit’i kuran Bedriye Hülya, kısa sürede büyük bir başarı hikayesi yazdı. Birkaç apartmanda kurulan fitness merkezlerini franchising (bayilik) sistemiyle büyüyen sistem, Türkiye genelinde 196 merkeze ve 400 bin üyeye ulaştı. İlk günden itibaren onlarca ulusal ve uluslararası ödüle lâyık görülen Bedriye Hülya, son olarak da Silikon Vadisi ve ABD Başkanı Barack Obama tarafından desteklenen ve dünyanın en önemli girişimcilik organizasyonlarından olan Küresel Girişimcilik Zirvesi’ne davet edildi. Silikon Vadisi’ne davet edilen 150 girişimci arasında yer alan Hülya, buradaki konuşmasında iş dünyasında kadının yükselişine vurgu yaparken, b-fit’in doğuşu ve büyümesini anlattı. Hülya, b-fit’in internet sayfasında ise, “6.6 milyon saat spor yaptık, 411 ton zayıfladık, 5.5 milyon cm inceldik, 420 bin kadın bize katıldı” diyerek tüm kadınlara da çağrısını tekrarlıyor.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...