LG G5 beklenenin altında kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: TeknolojiOku
LG G5 beklenenin altında kaldı

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknolojiOku

LG, G5 ile beklediği başarıyı yakalamayınca mobil bölümünü yenileme kararı aldı.Bu bağlamda bir çok kişi işten çıkarılacak.

İlk kez bir amiral gemisi modelde modüler bir yapının denenmesinin riskli bir eylem olduğunu kabullenen LG, ürettiği modüler özellikli yeni G5 modelini bizlere bu yıl tanıtmıştı.Oldukça başarılı özellikleri olan cihaz bir çok sebeple şu anda olumsuz şartlar altında.Bu durumun bir sonraki üreteceği modeller için tehlike oluşturmaması için önlem almaya çalışan LG mobil bölümünü yeniliyor.Fakat üzücü durum ise bir çok kişinin işine son veriliyor olması.

G serisinde gittikçe artan bir düşüş var

LG, G2 ve G3 modelleriyle oldukça iyi bir başarı yakalamıştı.Fakat genelde iyi geri dönüşler alsada G4 modeliyle bir düşüş yaşayan G serisi G5 ile bir darbe daha almış durumda.G2 ile tanıtıldığı döneme göre gerçekten bir çok akılllı telefondan çok daha başarılı bir ürün ortaya koyan firma kullanıcı taleplerinin gitgide düşmesi üzerine mobil bölümünü yenilemeye ve ürünlerin tasarımları ve geliştirilmesi üzerinde çalışacak yeni bir ekip kurmaya başladı.

LG G6 modüler bir yapı mı sunacak?

İşin aslına bakarsak G5'i kullanan kullanıcı sayısı hiçte az değil.Fakat yine de beklenilen kullanıcı sayısının çok altında.Kendi serisine göre başarısız bir cihaz olsa da diğer bir çok rakip cihaza göre oldukça iyi bir cihaz.Eğer LG bir sonraki G serisi üyesi G6'yı modüler bir yapıda üretmezse -ki üretmeyeceği bekleniyor- G5 için kullanılan modüllerin ya da üretilecek yeni modüllerin G6'da kullanılamayacak olması ve firmanın övündüğü bir özellikten bu denli hızlı vazgeçmesi kullanıcı kitlesinin firmaya olan güveninin sarsılmasına sebep olabilir.

 

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknolojiOku
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...