Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elektrikli araçlar için ücretsiz şarj

Düzenleyen:
Elektrikli  araçlar için ücretsiz şarj

TEKNOLOJİ Haberleri

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu’nu inşa eden ve işleten IC İçtaş İnşaat - Astaldi konsorsiyumu (ICA), elektrikli araç kullanımı ve çevreci yaklaşımı desteklemek amacı ile yol üzerinde yer alan dinlenme tesisleri Bi’ Mola’larda “ücretsiz şarj hizmeti” sunmaya başladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu’nu inşa eden ve işleten IC İçtaş İnşaat -  Astaldi konsorsiyumu (ICA), elektrikli araç kullanımı ve çevreci yaklaşımı desteklemek amacı ile yol üzerinde yer alan dinlenme tesisleri Bi’ Mola’larda “ücretsiz şarj hizmeti” sunmaya başladı. Kuzey Çevre Otoyolu güzergâhında toplam 6 adet Bi’ Mola dinlenme tesisi bulunuyor. Fenertepe ve Işıklar tesislerinde verilen ücretsiz şarj hizmetinin, önümüzdeki dönemde tüm tesislere yaygınlaştırılması planlanıyor. Yolcuların seyahatleri esnasında dinlenebilecekleri Bi’ Mola tesislerinde akaryakıt istasyonlarının yanı sıra Türkiye’nin lider birçok markası da hizmet veriyor. Kamu ve özel sektöre perakende elektrik sağlayan ETIC Elektrik ve sistemin işletimi ile kurulumunu üstlenen E-şarj ortaklığıyla hayata geçirilen ücretsiz şarj imkânından, tüm elektrikli araç sahipleri yararlanabiliyor. Bu hizmet ile elektrikli araç kullanımının yaygınlaşmasına ve çevreci yeni uygulamalara destek olmak hedefleniyor.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...