HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Actuate ile Kanadalı Wesley Clover, AR-GE için güçlerini birleştirdi

Düzenleyen: /
Actuate ile Kanadalı Wesley Clover, AR-GE için güçlerini birleştirdi
Actuate, Actuate Kanada, Actuate Ar-ge, Haber

TEKNOLOJİ Haberleri

Türk yazılım ve danışmanlık şirketi Actuate, dünyanın önde gelen Kanadalı yatırım portföylerinden Wesley Clover ile gücünü birleştirerek Türkiye’de AR-GE merkezi kurdu.

ÖMER TEMÜR

Bu iş birliği ile Wesley Clover, teknoloji girişimleri portföyüne yenilerini eklerken, global start-up’ları Türkiye’ye kazandıracak. Ayrıca, Türkiye’den dünyaya açılmak isteyen start-up ve scale-up’lar için de bir kaldıraç etkisi sağlayacak. Actuate Kurucu Ortağı Zeynep Sarılar “Wesley Clover’ın girişim dünyasındaki uzmanlığı ile Actuate’in Türk AR-GE pazarındaki deneyimlerini bir araya getirerek kurduğumuz AR-GE merkezimiz, hem şirketimizi hem de iş ortaklarımızı dünya ligine taşıyacak. Türk bilişim sektörünün gücünü, dünya ligine ulaştırmak için âdeta bir kuluçka görevi görecek. Aynı zamanda start-up'ların yeteneklerini ve fırsatları keşfetmelerine yönelik kılavuzluk yapacak” dedi.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...