Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in hangi telefonu kullandığı ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in hangi telefonu kullandığı ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri

Yazılım ve teknoloji devi Microsoft'un kurucusu milyarder iş insanı Bill Gates'in hangi telefonu kullandığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl Samsung Galaxy Z

Microsoft gibi dünyanın en büyük beş şirketinden birinin kurucusu olan Bill Gates'in hangi telefonu kullandığı uzun zamandır merak konusu olmuştu. Dünyanın en zengin 20 insanından biri olarak gösterilen Gates'in geçtiğimiz yıl kullandığı telefon gündeme düşmüştü. Şimdi ise Gates'in başka bir telefon modelini kullanmaya başladığı ortaya çıktı.

Milyarder iş insanı Bill Gates, akıllı telefon kullanımında tercihini Samsung'tan yana kullanmaya devam ediyor. 2022 yılında basında çıkan haberlerde, Gates'in Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Fold 3'ü kullandığı söylendi. Son haberlere göre ise Gates akıllı telefon modelini yükseltti ve bu defa Galaxy Z Fold 4'ü kullanmaya başladı.

Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in hangi telefonu kullandığı ortaya çıktı

BILL GATES KATLANABİLİR TELEFONLARI SEVİYOR

Microsoft'un kurucusu milyarder Bill Gates'in son iki akıllı telefon tercihini de katlanabilir telefonlardan yana kullanması şaşırtıcı değil. Çünkü teknoloji devi Microsoft, geliştirdiği uygulamalarda katlanabilir akıllı telefonlara yönelik optimize işlemleri yapıyor etti. Ayrıca Microsoft 2020 yılında katlanabilir akıllı telefon modeli Surface Duo'yu ve 2021'de ise Surface Duo 2'yi piyasaya sürdü. Bununla birlikte, Gates'in Microsoft Surface Duo modellerinden birini kullanmamasının nedeni ise henüz bilinmiyor. 

Milyarder iş insanı, daha önce yaptığı bir açıklamada Samsung'un Galaxy Z Fold katlanabilir telefonlarını övmüştü. Gates, bu telefonların tablet gibi büyük bir ekrana sahip olmasının yanı sıra akıcı şekilde çalıştığını ifade etti.

BILL GATES'İN TERCİHİ GALAXY Z FOLD 4

Peki, Bill Gates'in tercihi Galaxy Z Fold 4 modelinin özellikleri neler? 

•   Katlandığında boyutu: 155.1 x 67.1 x 15.8mm (14.2 mm kalınlık)

•   İki ekranı açıkken boyutu: 155.1 x 130.1 x 6.3 mm

•   İşlemci: Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 (4 nm), Adreno 670 entegre GPU

•   Ekran: 7.6 inç, 1812×2176 piksel, Dinamik AMOLED 2X, 1200 nit, HDR10+

•   Kapak Ekranı: 6.2 inç – 904×2316 piksel – 120 Hz – Dinamik AMOLED 2X

•   RAM: 12 GB / Depolama: 256 GB – 512 GB – 1 TB

•   Batarya: 4400 mAh, 25W hızlı şarj, 15W kablosuz hızlı şarj

•   İşletim sistemi: Android 12, One UI 4.1 arayüzü

•   Kamera: 50MP ana + 12MP ultra geniş açılı sensör + 10MP telefoto - 10MPkapak kamerası - 4MP ekran altı kamera

•   Renk Seçenekleri: Siyah, Gri Yeşil, Bej

(Haber Merkezi) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...