Türk halkı başka, Türk yöneticiler başka

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Türk halkı başka, Türk yöneticiler başka

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İran Devlet Televizyonu'na demeç veren Suriye Devlet Başkanı Esad, Türk halkının Suriye'ye olumlu bakışı ile Türk yetkililerin izlediği siyasetin birbirine zıt olduğunu söyledi.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, ülkesine yönelik askeri bir müdahaleyi öngörmediğini belirterek, "Libya tarzı bir müdahale mümkün değil" dedi. İran Devlet Televizyonu'na demeç veren Suriye Devlet Başkanı Esad, operasyonların durmayacağını belirterek, "Reformlar yapıyoruz ancak, teröristler ve destekçileri için yaptığımız reformların bir önemi yok. Binlerce hayatı korumak için teröristleri yok edeceğiz. Bazı ülkeler bizi suçlamak için Annan planı çöksün istiyor. Suriye'nin içinde olmadığı bir çözüm mümkün değil" dedi. nbsp;

Suriye'ye uygulanan baskının Filistin'e verdikleri destekten kaynakladığını belirten Esad, "Suriye'ye yönelik baskılar bugün de yarın da sonuç vermeyecek" dedi. nbsp;İran'a, Suriye'nin yanında olmasından dolayı minnettarlığını dile getiren Esad, "İran, Suriye'nin yanında ve bizde onlara her zaman sadakatle bağlıyız" dedi. nbsp;
Türk halkının Suriye'ye olumlu bakışı ile Türk yetkililerin izlediği siyasetin birbirine zıt olduğunu öne süren Esad, düşürülen Türk askeri uçağı ile ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...