HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cezaevinden çıktı, 2 hafta sonra yine yakalandı

Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Cezaevinden çıktı, 2 hafta sonra yine yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişi, hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden çıktıktan 2 hafta sonra yine hırsızlık suçundan yakalandı.

Havaların sıcak olmasından dolayı Anıt ve Mithatpaşa mahallelerinde pencereleri açık olan evlere dadanan sabıkalı hırsız A.Y. (20) Anıt Mahallesinde girdiği evde 200 TL, laptop bilgisayar ve birkaç ev eşyası çaldı. Evden çıkarken ev sahibi ile karşılaşan azılı hırsız kaçıp, izini kaybetti. Olay yerine gelen polisler, eşkal üzerinde çalışma başlattı. Gecenin 03.00 sıralarından polisler karşılaşan A.Y. kaçmaya başladı. Dede Korkut Parkı içinde saklanmaya çalışan A.Y. polisler çaldığı eşyalarla birlikte ele geçirdi. Emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeye çıkan A.Y. tutuklandı. Adliye çıkışında basın mensupların fotoğraf çektiren A.Y. elleriyle işlem tamam işareti yaptı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...