THY, Avrupa'nın en iyi havayolu

- Güncelleme:
THY, Avrupa'nın en iyi havayolu

Ekonomi Haberleri

Türk Hava Yolları, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bir kez daha "Avrupa'nın En İyi Havayolu" Oscarı'nı aldı.

Türk Hava Yolları, havacılık sektörünün "Oscar"ı kabul edilen "Skytrax Dünya Havacılık" ödüllerinde "Avrupa'nın En İyi Havayolu" ödülü dahil olmak üzere üç dalda ödül alarak kalitesini dünyaya tescil ettirdi. nbsp;
nbsp;
BÜYÜK JÜRİ YOLCULAR nbsp;
100 değişik ülkeden 18 milyona yakın havayolu yolcusunun oyları ile verilen Skytrax ödüllerinde Türk Hava Yolları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da "Avrupa'nın En İyi Havayolu" seçildi. Türk Hava Yolları, Skytrax değerlendirmesine göre 2010 yılında Skytrax tarafından "Dünyadaki En İyi Ekonomi Sınıfı İkram" ödülü ve 2011 yılında Skyscanner tarafından "En İyi İkram" ödülü verildi. 2011 yılında Skytrax tarafından "Avrupa'nın En İyi Havayolu", Comfort Class koltuğunda "En İyi Premium Ekonomi Koltuğu" ve "Güney Avrupa'nın En İyi Havayolu" seçilen Türk Hava Yolları, bu yıl aldığı ödüllerle bu başarısının tesadüf olmadığını göstermiş oldu. 4 yıldızlı havayolu olan Türk Hava Yolları, uzun uçuşlarda Business Class yolculara 'Flying Chef' hizmeti sunan ilk hava yolarından biri. nbsp;Farnborough Havacılık Fuarı'nda açıklanan 2012 Skytrax ödülleri, Skytrax CEO'su Edward Plaisted tarafindan 12 Temmuz 2012 tarihinde Türk Hava Yolları Genel Müdürü nbsp;Doç. Dr. Temel Kotil'e takdim edildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...