HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bodrum'da UFO ihbarlarında rekor artış

Kaynak: İHA
Bodrum'da UFO ihbarlarında rekor artış

YAŞAM Haberleri  / İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde son bir haftada Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'ne yapılan UFO ihbarlarında rekor artış olduğu açıklandı.

Bodrum'un çeşitli bölgelerinde çekilen gökyüzündeki görüntüler Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından incelendi. Görüntülerin incelenmesinin ardından http://siriusufo.org/ sitesinden açıklama yapan yetkililer, görüntülerde yer alan cisimlerin kesinlikle Venüs, Çin feneri, kuş, leke, balon, ışık yansıması, atmosferik fenomen veya yanılsama gibi açıklanabilir doğal fenomenler olmadığını belirtti. Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan siteden yaptığı yazılı açıklamada, şu bilgilere yer verdi: nbsp;"Bilindiği üzere tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sıklıkla UFO gözlemleri yapılmakta, dünyadışı zeki yaşama dair sivil ve resmi kişilerce önemli tanıklıklar yaşanmakta ve zaman zaman bu gözlemler amatör kameralarla vatandaşlarımız tarafından fotoğraflanıp, filme alınarak belgelenmektedir. Geçtiğimiz haftalarda basınımızı çekilen görüntülerle bilgilendirdiğimiz Bodrum ve çevresinde başlayan UFO gözlemlerinde son bir haftadır olağanüstü artış gözlenmekte ve Kurumumuza her gün Bodrum yarımada çevresinden onlarca yeni UFO gözlem ihbarları yapılmaktadır. Bazıları tanıklarca fotoğraflanan ve filme alınan ve kurumumuz tarafından bu seri fotoğraflar ve videolar üzerinde özel filtre analizi ve programlarla yapılan her türlü piksel, gölge, ışık, kontrast, negatif gibi incelemede değerlerin detaylı olarak incelenmesi ve analizleri sonucu fotoğraflanan ve filme alınan cisimlerin montaj olmadığı ve görüntülerde hiçbir oynama yapılmadığı tespit edilmiştir. Ve görüntülerdeki cisimlerin kesinlikle Venüs, Çin feneri, kuş, leke, balon, ışık yansıması, atmosferik fenomen veya yanılsama gibi açıklanabilir doğal fenomenler olmadığı belirlenmiştir. Ayrıca cisimlerin karakteristik özelliği; formu, yapısı, hızı, manevrası, sessiz olması ve yerçekimini etkisiz kılan biçimde havada asılı durup, daha sonra hızla ortadan kaybolmaları hiçbir şekilde bilinen konvansiyonel araçlarla ve teknolojilerle uyuşmamaktadır. Yapılan her türlü teknik ve bilimsel analizler sonucunda filme alınan ve fotoğraflanan cisimlerin 'UFO' olduğu kesinlik kazanmıştır."

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...