Mısır tarlasında bulunan cesetlerle ilgili korkunç detay!

Mısır tarlasında bulunan cesetlerle ilgili korkunç detay!

YAŞAM Haberleri

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde mısır tarlasına çalışmaya giden köylüler tarafından tarla içerisinde bulunan cesetlerle ilgili korkunç detay!

Mardin'de 2 erkek cesedi bulundu. Kızıltepe ilçesinde bir mısır tarlasında öldürüldükten sonra yakıldığı belirtilen 2 erkek cesedi bulundu. Oda köyüne bağlı Hacılar mezrasında mısır tarlasına çalışmaya giden köylüler, tarla içerisinde yakılmış 2 erkek cesediyle karşılaştı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptıkları ilk incelemede elleri arkadan bağlanan 2 kişinin silahla vurulup yakıldıklarını tespit etti. İncelemenin ardından cesetler otopsi için Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cesetlerin Suriye uyruklu kişilere ait olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.
Mısır tarlasında bulunan cesetlerle ilgili korkunç detay!
Kızıltepe'de mısır tarlasında başlarından silahla vurulduktan sonra yakılarak öldürülmüş olarak bulunan iki kişinin Suriyeli 17 yaşındaki Abdullah Ömer ile ağabeyi 32 yaşındaki Mahmut Ömer olduğu ortaya çıktı. Suriye'den sığınmacı kardeşlerin Kızıltepe'de inşaatlarda çalıştıkları belirlendi.
Mısır tarlasında bulunan cesetlerle ilgili korkunç detay!
'KAÇIRILDIK' TELEFONU

Soruşturma kapsamında öldürülen Ömer kardeşlerin yakınlarının da ifadelerine başvuruldu. Yakınları kardeşlerin dün akşam saatlerinde telefonla kendilerini aradıklarını belirterek, "Silahlı 12 kişinin kaçırdığını söyleyip, telefonu kapattılar. Biz de bunun üzerine güvenlik güçlerine gidip kayıp başvurusu yaptık" dedi.
(Ajanslar)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...