Dağı taşı aramışlardı, Enes'in katili tanıdık çıktı!

/ Kaynak: İHA
Dağı taşı aramışlardı, Enes'in katili tanıdık çıktı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Günlerdir aranan Enes'in cesedi 20 metre ötede bir çuvalın içinde bulunmuştu... Tanıdık katilin ifadeleri ise kan dondurdu! Öldürmeden önce...

Iğdır'da 6 gündür kayıp olan 6 yaşındaki Enes Tosun'un cesedi evlerinin bitişiğinde oturan akrabalarının bahçesinde şeker çuvalı içerisinde toprağa gömülü olarak bulundu. Tuzluca ilçesine 23 kilometre uzaklıktaki Güllüce Köyü'nde Enes Tosun, 29 Haziran günü oyun oynamak için çıktığı evine bir daha dönmemişti. Günlerdir süren arama sonucunda Enes'in cesedinin yeri özel ekip ve kadavra köpekleri sayesinde tespit edildi. Enes'in öldürüldükten sonra çuvala konulduğu ve daha sonra gömüldüğü belirlendi. Araştırma sonucunda küçük çocuğun ölümüyle ilgili baba Metin Tosun'un amcasının oğlu Mahmut T'nin eşi 3 çocuk annesi Güneş T. gözaltına alındı. Cesedin bahçelerinde bulunmasının ardından kaçmaya çalışan Güneş T., İnceköy yakınında yakalandı. Suçunu itiraf eden Güneş T, "Enes ve benim çocuklarım evde yaramazlık yapıyordu. Defalarca uyardım, dinlemediler. Bu sırada öfkeyle Enes'i itekledim, o da başını duvara çarpıp bayıldı. Sonra onu bahçeye gömdüm. Başka birşey yapmadım" dedi. Ancak cesedin el ve ayaklarının kablo ile bağlı olduğu belirlendi. Bu arada, Güneş T'nin, Enes'in ailesiyle birlikte arama çalışmalarına da katıldığı, sürekli gözyaşı döktüğü ortaya çıktı. Güllüce köyü muhtarı Tuncer Yaman "Cesedi Ankara'dan getirilen özel eğitimli köpekler buldu. Kadın verdiği ifadede, 'Ben ittirdim, çocuk düştü kafası duvara çarptı' demiş ama olaya bakınca iki eli arkadan bağlı, ayakları bağlı, boğulmuş. Boynundaki dört beş tane yazmayla boğmuş. Sonra çocuğu torbaya koymuş, torbayı da alıp bahçeye gömmüşler, üzerine de toprak atmış" dedi.

DAĞI TAŞI ARAMIŞLARDI
Küçük Enes'i bulmak için seferber olan Jandarma ekipleri dağı taşı aramıştı. Fakat ceset 20 metre ötede bulundu. nbsp;



YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...