Cumhuriyet gazetesi polise şehit diyemedi

Cumhuriyet gazetesi polise şehit diyemedi

YAŞAM Haberleri

Dün Şanlıurfa'da PKK tarafından şehit edilen iki polis için Cumhuriyet gazetesi, 'infaz edildiler' ifadesini kullandı.

Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nden basın özgürlüğü ödülü alan Can Dündar'ın başında bulunduğu Cumhuriyet gazetesi, polisler için şehit ifadesini kullanamadı.
ŞEHİT DİYEMEDİ
Genel seçim öncesi HDP ve PKK güzellemesi yapan Cumhuriyet, PKK'yı kötü göstermemek adına, dün Şanlıurfa'da PKK'lılar tarafından şehit edilen polislerin haberinde "infaz" kelimesini kullandı.
KANDİL'E GİTMİŞLERDİ
Terörist Cemil Bayık'ın Başkanlık Sistemi'nden 7 Haziran seçimlerine kadar birçok konuda fikrini alan Can Dündar'ın Cumhuriyet'i, PKK'lıları cici göstermek için "izmaritleri yere atmıyorlar" bile demişti. İşte röportajdan sonra, muhabirin "not" olarak yazdığı o bölüm:
"YERE İZMARİT BİLE ATMIYORLAR"
"Bir iki küçük not: Kandil'de doğaya saygı önemli. Dağ taş demiyorlar, sigara izmaritlerini bile yerlere atmıyorlar. Eteklerde yaşayan köylülerin rastgele ağaç kesmesine izin vermiyorlar. Her yer tuvalet anlayışı yok, 'kurum'ların özel tuvalet alanları var. Komünal bir yaşam var."
Cumhuriyet gazetesi polise şehit diyemedi

KAYNAK: EN SON HABER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...